Zcooly

Zcooly är en app för smarttelefoner och surfplattor som erbjuder en matematisk spelupplevelse för barn i åldrarna 5-12 år. Appens virtuella värld ger användarna massor av karaktärer att interagera med, minispel och utmaningar samt olika föremål och djur att utforska. Barnen kan utforma sin egen karaktär från grunden och välja mellan olika hudtoner, ögonfärger och kläder. Spelet är lätt att styra med två spakar på skärmen. Appen ger en välbekant spelupplevelse med sin stora och öppna värld.

Zcooly pris – Vad kostar Zcooly?

Just nu har folk möjlighet att testa Zcooly gratis hela året ut. Detta ger användarna chansen att bekanta sig med den virtuella världen och de olika kurser som erbjuds. Om de efter testperioden bestämmer sig för att fortsätta använda appen måste de betala en avgift på 119 kronor varje månad.

Så fungerar Zcooly

Steg 1: Ladda ner appen.

Steg 2: Designa din egen karaktär (hud- och ögonfärg, kläder, huvudbonader)

Steg 3: Styr din karaktär med två spakar på skärmen på din enhet.

Steg 4: Utforska spelvärlden – personer att prata med, minispel och utmaningar och djur eller föremål att

Vad finns det för utbud på appen Zcooly?

Zcooly-appen erbjuder en mängd olika funktioner och aktiviteter för barn i åldrarna 5-12 år. Bland annat:

– Design av din egen karaktär med olika hud- och ögonfärg, kläder, huvudbonader osv

– Olika minispel och utmaningar att klara av

– Prata och interagera med andra karaktärer i spelvärlden

– Utforska föremål och djur som du kan interagera med

– Följ dina framsteg och få belöningar för att du har uppnått dina mål

– Njut av en välbekant spelupplevelse med en stor öppen värld

– Få tillgång till utbildningsinnehåll som matematiklektioner, frågesporter osv.

Vilka ämnen erbjuder appen?

Zcooly-appen erbjuder utbildningsinnehåll som täcker en mängd olika ämnen, till exempel:

Matematik: Lektioner om olika ämnen, frågesporter och övningar

Naturvetenskap: Läror, lektioner, övningar, övningar och övningar: Lär dig om den fysiska och naturliga världen genom experiment, aktiviteter och videor

Språklig konst: Öva på grammatik, stavning och läsförståelse med interaktiva spel och aktiviteter

Samhällsvetenskap: Lär dig mer om olika kulturer, regeringssystem och historia genom videor, frågesporter och andra resurser

Konst och kultur: utforska musikens, måleriets, teaterns och andra världar med hjälp av interaktiva aktiviteter

Teknik: Förstå datorbegrepp med roliga aktiviteter, projekt och simuleringar

Från vilken ålder passar Zcooly bäst?

Zcooly-appen är bäst lämpad för barn i åldrarna 5-12 år. Spelfunktionerna, minispelen och utmaningarna är utformade för denna åldersgrupp och det pedagogiska innehållet täcker ämnen som är lämpliga för denna åldersgrupps inlärningsstadium.

Zcooly vs Albert app

Både zcooly- och Albert-apparna erbjuder en mängd pedagogiskt innehåll och aktiviteter för barn i åldrarna 5-12 år. Zcooly-appen fokuserar på att ge en engagerande spelupplevelse med sin stora öppna värld, medan Albert-appen erbjuder mer strukturerat kursmaterial som frågesporter, videor och övningar. Därför är det svårt att säga vilken av dem som är bättre. I slutändan beror det på användarens preferenser och behov. Om du till exempel föredrar en mer strukturerad inlärningsupplevelse kan Albert kanske vara favoriten.

Albert
Albert är en app-baserad läroplattform för barn i åldrarna 5-12 år. Dem erbjuder digitala utbildningstjänster på prenumerationsbasis i matematik, svenska, engelska, programmering och geografi.
Zcooly
Prisbelönt app för barn mellan 5-12år

Zcooly vs Jaramba

Jaramba-appen är en plattform för lärande och underhållning för barn i åldern 4-7 år. Den erbjuder en rad olika aktiviteter, bland annat pussel, teckning, musik och videoinnehåll. Jämfört med zcooly-appen har den fler aktiviteter som är inriktade på yngre barn och dess design är enklare. Så om du letar efter en åldersanpassad utbildningsplattform för yngre barn kan Jaramba-appen vara ett bättre val. Men om ditt barn är äldre och du letar efter en engagerande spelupplevelse, kan du använda Zcooly.

Zcooly sammanfattningsvis

Zcooly-appen är utformad för barn i åldern 5-12 år och erbjuder en rad funktioner, aktiviteter och pedagogiskt innehåll. Den ger en en stor öppen värld att utforska med olika karaktärer och föremål, samt minispel och utmaningar. Det innehåller också innehåll som täcker ämnen som matematik, naturvetenskap, språkkunskap och samhällskunskap. Appen erbjuder en engagerande spelupplevelse med belöningar för att uppnå mål, vilket gör den till ett utmärkt val för föräldrar som letar efter lärorik app.

Zcooly

Prova Zcooly GRATIS i 30 dagar!

Ladda ner Ladda ner